Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Quantum Error έρχεται σε Xbox Series X και Xbox Series S (trailer)

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε πως το Quantum Error θα είναι αποκλειστικότητα του PS5. Αυτό ήρθε να το διαψεύσει η ίδια η Teamkill Media με το νέο teaser trailer που δημοσίευσε στο κανάλι της στο Youtube.

Όπως μάθαμε από το πρώτο τρέιλερ που παρουσιάστηκε στη Gamescom, το Quantum Error είναι ένα θρίλερ επιβίωσης πρώτου προσώπου από τους δημιουργούς του Kings of Lorn: Fall of Ebris. Το παιχνίδι λαμβάνει χώρα στο κοντινό μέλλον κοντά στην πόλη του Σαν Φραντζίσκο. Εκεί ο πρωταγωνιστής μας, ο πυροσβέστης Jacob Thomas, προσπαθεί να σώσει τους ανθρώπους που είναι παγιδευμένοι σε ένα φλεγόμενο εργοστάσιο. Τελικά η αποστολή του δεν είναι όσο εύκολη φαίνεται αρχικά μιας και το εργοστάσιο έχουν επιτεθεί ορδές από πλάσματα που μοιάζουν με ζόμπι.


Το καινούργιο trailer δεν μας αποκαλύπτει κάτι καινούργιο για το Quantum Error παρά μόνο πως τελικά θα κυκλοφορήσει και στην νέα γενιά κονσολών της Microsoft. Η πιθανότερη ημερομηνία κυκλοφορίας είναι το 2021, αν και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να είναι timed-exclusive για το PS5.
Τέλος, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν ο τίτλος θα κυκλοφορήσει σε PC, με την Teamkill Media να μην αποκλείει το ενδεχόμενο αυτό.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*