Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Quick Resume των Xbox Series X και Xbox Series S δεν δουλεύει κάθε φορά

*
Αναφορές από μέσα του εξωτερικού υποστηρίζουν ότι το Quick Resume του Xbox Series X και του Xbox Series S δεν δουλεύει πάντα. Πρόκειται για το feature που επιτρέπει τη γρήγορη συνέχιση ενός παιχνιδιού που έχουμε αφήσει στη μέση, κάτι που επαναφέρει τον τίτλο που παίζαμε προηγουμένως στο σημείο που είχαμε μείνει πριν κάνουμε διάλειμμα μέσα σε υπερβολικά μικρό χρονικό διάστημα.

Ο Jason Ronald, tech exec της ομάδας του Xbox, έχει ήδη δηλώσει ότι το εν λόγω χαρακτηριστικό είναι προσωρινώς απενεργοποιημένο για ορισμένα παιχνίδια επειδή παρουσίαζαν διάφορα προβλήματα που πρέπει να επιλυθούν. Όμως, όπως αναφέρει και το Eurogamer, το feature μερικές φορές αποτυγχάνει να λειτουργήσει ακόμα και σε μερικά από τα παιχνίδια στα οποία είναι ενεργοποιημένο. Φέρνοντας μάλιστα ως παράδειγμα την περίπτωση του Assassin’s Creed Valhalla, ο συντάκτης αναφέρει ότι ακόμα και όταν δουλεύει σωστά το Quick Resume, διάφορες λειτουργίες του παιχνιδιού, όπως αυτή του online, δεν επαναφέρονται.

Μένει να δούμε πως θα ανταποκριθεί η Microsoft και αν θα φέρει τη λύση στο πρόβλημα άμεσα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*