Το Rocket League Sideswipe της Psyonix, mobile spin-off του Rocket League, αποκτά volleyball mode. Ο τίτλος κυκλοφορεί για iOS και Android και από τις 2 Φεβρουαρίου μπαίνει αισίως στη δεύτερη σεζόν του, η οποία έρχεται με το νεότερο δωρεάν Rocket Pass και – φυσικά – με περισσότερα season challenges. Μεταξύ αυτών βρίσκεται και το volleyball mode, στο οποίο οι παίκτες θα παίξουν με τους γνωστούς κανόνες του βόλεϊ χρησιμοποιώντας τα αμάξια τους.
Με την έναρξη της δεύτερης σεζόν του Rocket League Sideswipe θα ξεκινήσουν από την αρχή όλα τα competitive ranks. Με κάθε level up θα ξεκλειδώνονται νέα αντικείμενα, μεταξύ των οποίων θα είναι και το αμάξι Breakout.

Το Build Your Own Survival Horror Bundle της Fanatical ιδανική ευκαιρία να ασχοληθείτε με το είδος
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity