Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Shaq Fu: A Legend Reborn θα κυκλοφορήσει την άνοιξη

*
Ο “πολύς” Shaquille O'Neal ήταν ανέκαθεν ένας πολυπράγμων άνθρωπος, με ποικίλα ταλέντα τα οποία ποτέ δεν δίστασε να παρουσιάσει δημόσια. Θα έλεγε κανείς ότι ο παίκτης θρύλος του NBA είχε μία ιδανική καριέρα, όμως υπάρχει ένα μελανό σημείο το οποίο έχει αφήσει το στίγμα του μέχρι και τώρα. Το Shaq Fu από το μακρινό 1994, έχει μείνει στην μνήμη των παικτών για όλους τους λάθος λόγους, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχει το δικό του φανατικό κοινό. Αυτό τουλάχιστον μαρτυράει η χρηματοδότηση από τον κόσμο, ενός sequel πριν από 4 χρόνια. Το project ολοκληρώθηκε προσφάτως και την διανομή του ανέλαβε η Saber Interactive. Το Shaq Fu: A Legend Reborn θα κυκλοφορήσει για PS4, Xbox One, Switch, PC την ερχόμενη άνοιξη και όπως και ο προκάτοχος του, θα είναι ένας beat 'em-up τίτλος με πολλά κωμικά στοιχεία. Ακολουθεί το σχετικό trailer το οποίο σε μία κρίση αυτογνωσίας, υπόσχεται ότι ο νέος τίτλος “θα είναι καλύτερος από τον παλιό”.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*