Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Steam αποκλείει anime τίτλους με σεξουαλικό περιεχόμενο

*
Φαίνεται ότι το Steam έχει αρχίσει να λαμβάνει μέτρα ενάντια στα anime-style art παιχνίδια με σεξουαλικό περιεχόμενο. Πριν λίγες μέρες, αρκετοί developers, ενημέρωσαν μέσω Twitter ότι το Steam είχε σταμπάρει τα παιχνίδια τους ως πορνογραφικά και τους ζητείται να διορθώσουν το "προβληματικό" περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση, οι τίτλοι θα δουν την πόρτα της εξόδου από την πλατφόρμα. Κάποια από τα παιχνίδια βρίσκονται στο Steam εδώ και αρκετούς μήνες και ο χρόνος που έχουν στη διάθεσή τους η developers για να συμμορφωθούν είναι δύο εβδομάδες. Το γιατί αποφασίστηκε μια τέτοια κίνηση από πλευράς Valve παραμένει άγνωστο. Τα παράπονα των εταιρειών ανάπτυξης διαδέχονται το ένα το άλλο και απομένει να δούμε μέχρι που είναι διατεθιμένες να φτάσουν το θέμα οι δύο πλευρές.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*