Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity
Sound Blaster GC7: Μεγάλος διαγωνισμός - Κερδίστε την Sound Blaster GC7 από την Creative για τα 10 χρόνια λειτουργίας του Enternity.gr! >>
* ";

Το κριτήριο σας πρέπει να ειναι τουλάχιστον 3 χαρακτήρες

Το Super Mario 64 του Nintendo Switch Online υποστηρίζει δόνηση στην Ιαπωνία αλλά όχι στη Δύση

Το Expansion Pack για την υπηρεσία Nintendo Switch Online του Nintendo Switch είναι πλέον διαθέσιμο. Αν είστε συνδρομητής στη νέα επέκταση της υπηρεσίας, θα αποκτήσετε πρόσβαση σε συγκεκριμένα παιχνίδια του Nintendo 64 και του Sega Mega Drive.

Όπως και στα παιχνίδια του NES και του SNES, επίσης μέρος της υπηρεσίας Nintendo Switch Online, οι Ιάπωνες βλέπουν τα ιαπωνικά box art των παιχνιδιών και παίζουν τις ιαπωνικές εκδόσεις τους. Το ιαπωνικό app δείχνει το box art του αρχικού Super Mario 64, παρόλα αυτά περιέχει την έκδοση Shindou, η οποία κυκλοφόρησε το 1997 και υποστηρίζει δόνηση για το χειριστήριο του Nintendo 64 αν διαθέτετε το rumble pack. Επειδή όμως η υπηρεσία Nintendo Switch Online υποστηρίζει δόνηση σε όσα παιχνίδια έχουν, τα joycons δονούν κανονικά όταν παίζετε την ιαπωνική έκδοση του παιχνιδιού. Το ίδιο πράγμα, δεν συμβαίνει στις εκδόσεις για τον υπόλοιπο κόσμο.

Αν επιθυμείτε να παίξετε την ιαπωνική έκδοση του παιχνιδιού για τη δόνηση, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ιαπωνικό λογαριασμό στο Nintendo Switch σας και να κατεβάσετε την αντίστοιχη έκδοση του Nintendo Switch Online – Nintendo 64. Αν το τρέξετε απο τον ευρωπαϊκό λογαριασμό σας, το παιχνίδι θα αναγνωρίσει την ιαπωνική έκδοση και θα έχετε κανονικά δόνηση στο χειριστήριό σας.

Το Nintendo Switch Online Expansion Pak κυκλοφόρησε στις 25 Οκτωβρίου 2021. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στα νέα παιχνίδια, πρέπει να πληρώσετε επιπρόσθετη συνδρομή στην ήδη υπάρχουσα Nintendo Switch Online. Το συνολικό κόστος είναι διπλάσιο απο την αρχική συνδρομή. Ανέρχεται στα €39,99 ετησίως για έναν λογαριασμό ή €69,99 για οικογενειακό λογαριασμό ο οποίος υποστηρίζει μέχρι 8 χρήστες.


 
Διαβάστε πρώτοι όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook και στο Twitter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login
    • vasilas432
    • Το γνήσιο Ιαπωνικό Mario 64 έχει δόνηση. Επίσης στην Ιαπωνία έχει βγει και Wave Race 64 με δόνηση

Μείνε ενημερωμένος

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΕΟ ΜΑΣ, ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ ENTERNITY.GR!