Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το The Elder Scrolls 6 είναι ακόμα σε αρχικό στάδιο ανάπτυξης

*
Πολλοί ήταν αυτοί που περίμεναν να μάθουν νεότερα για το The Elder Scrolls 6 κατά την διάρκεια της E3 2021. Ωστόσο, το παιχνίδι είναι ακόμα στα πρώτα στάδια ανάπτυξης όπως αναφέρει ο Todd Howard. Συγκεκριμένα σε μια συνέντευξη στο The Telegraph, o Howard ανέφερε πως το The Elder Scrolls 6 είναι ακόμα σε φάση designing, ενώ δήλωσε πως κάθε παιχνίδι που κυκλοφορεί έχει και την δικιά του νέα τεχνολογία, έτσι και το The Elder Scrolls 6 θα έχει νέες προσθήκες στο Creation Engine 2 (την μηχανή που θα απαιτεί για να τρέξει).

Η Bethesda φαίνεται πως έχει συγκεντρώσει όλες τις δυνάμεις της στην ανάπτυξη και την υποστήριξη του Starfield, ενώ παράλληλα πρέπει να συντηρήσει παιχνίδια όπως το The Elder Scrolls Online και Fallout 76. Όποτε θα αργήσουμε να μάθουμε νέα για τον πολυπόθητο τίτλο.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*