Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το The Last of Us: Part II κυριαρχεί στις υποψηφιότητες των The Game Awards 2020

*
Η ημέρα διεξαγωγής των The Game Awards 2020 πλησιάζει και πλέον γνωρίζουμε τα υποψήφια παιχνίδια ανά κατηγορία. Για το μεγάλο βραβείο θα κονταροχτυπηθούν τα:

Animal Crossing: New Horizons
The Last of Us: Part II
DOOM Eternal
Final Fantasy VII Remake
Ghost of Tsushima
Hades


Σημειώνετα ότι το The Last of Us: Part II είναι υποψήφιο σε δέκα κατηγορίες, το Ghost of Tsushima σε επτά, ενώ το Dreams δεν πήγε τόσο καλά όσο περίμεναν αρκετοί κάτι που φαίνεται από το γεγονός ότι είναι υποψήφιο μόνο στην κατηγορία Best VR/AR Game. Αρκετές οι υποψφιότητες για το Hades, ενώ κάτι ανάλογο συμβαίνει και με το Fall Guys: Ultimate Knockout. Η πλήρης λίστα των υποψηφιοτήτων εδώ.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • joehok
    • Εύκολη σκούπα το lou2 αφού κοιμήθηκε το cyber...to alyx θα μπορούσε να είναι στα τοπ αλλα δεν θέλαν να στεναχωρεθει ο κόσμος και βάλανε τα πιο γνωστά.....το among us είναι λάθος γιατί πάνε με περίοδο κυκλοφορίας (εκτός απο τα on going) και φέτος δεν έχει κανονική κυκλοφορία από όσο ξέρω

*