Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το The Touryst είναι το πρώτο παιχνίδι με ανάλυση 8K στα 60fps για το PlayStation 5

*
Η Shun’en Multimedia επιβεβαίωσε πως το The Touryst είναι το πρώτο native 8K rendered game για το PlayStation 5. Το action-adventure puzzle τρέχει με 60fps και, σύμφωνα με τους developers του, αποδίδει ανάλυση 7680x4320 (4320p/8K) δίχως super-sampling και AI upscaling. Όμως το PlayStation 5 δεν υποστηρίζει 8K output μέσω HDMI 2.1, γι’ αυτό και η Shun’en χρησιμοποιεί την υψηλή ανάλυση για super-sampling anti-aliasing. Έτσι κάθε pixel μιας οθόνης με ανάλυση 4K κάνει downsample από 4 pixels για τη βέλτιστη ποιότητα εικόνας.

Όποιος βέβαια δε θέλει να συμβαίνει αυτό μπορεί πολύ απλά να απενεργοποιήσει το anti-aliasing και να παίξει με ανάλυση native 4K. Η Shin’en σημειώνει πως αν και εφόσον η Sony βρει τη λύση για το θέμα του 8K στο PlayStation 5, τότε ένα απλό patch θα αρκεί ώστε ο τίτλος να αποδώσει ανάλυση 4320p με την αναλογία των pixels στο 1:1.


Το The Touryst κυκλοφορεί και για PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Nintendo Switch και PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*