Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το The Witcher 4 ίσως ασχοληθεί με την ιστορία της Ciri

*
Η CD Projekt RED έχει ήδη επιβεβαιώσει πως, μετά το Cyberpunk 2077 θα καταπιαστεί ξανά με τη σειρά The Witcher. Αυτό που ταλανίζει το μυαλό των fans είναι αν το σενάριο επιστρέψει στην ιστορία της Ciri και του Geralt ή θα κινηθεί προς νέους χαρακτήρες.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο βασικός σεναριογράφος του The Witcher 3: Wild Hunt ανέφερε ότι το επόμενο παιχνίδι πολύ πιθανό να είναι prequel και να επικεντρώνεται γύρω από την ιστορία της Ciri.


"Μετανιώνω που δεν έχουμε εξερευνήσει περισσότερο το παρελθόν της Ciri. Είναι ένας τόσο εκπληκτικός και πολύπλοκος χαρακτήρας", ήταν τα λόγια του Jakub Szamałek, η πένα του οποίου βρίσκεται επίσης πίσω από το Cyberpunk 2077.

Προφανώς δεν επιβεβαιώνεται κάτι, όμως δεν αποκλείεται τα λόγια του Szamałek να αντανακλούν τις προθέσεις της CD Projekt RED.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*