Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το To the Moon θα προσεδαφιστεί στο Nintendo Switch

*
Η X.D. Network ανακοίνωσε ότι πρόκειται να φέρει το To the Moon της Freebird Games στο Nintendo Switch. Αυτό θα πραγατοποιηθεί το προσεχές καλοκαίρι, μέσω του eShop της υβριδικής κονσόλας. Η εν λόγω έκδοση αποτελεί το πλήρες remake του original παιχνιδιού, δημιουργημένο με τη βοήθεια της Unity Engine. Σύμφωνα με το σενάριο, οι Dr. Rosalene και Dr. Watts ασκούν ένα παράξενο επάγγελμα. Δίνουν στους ανθρώπους μια ακόμα ευκαιρία να ζήσουν τα πάντα από την αρχή, όμως στο μυαλό των ασθενών τους. Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης, η νέα ζωή είναι το τελευταίο πράγμα που θυμούνται οι ασθενείς πριν αφήσουν την τελευταία τους πνοή. Επιπλέον, το όλο εγχείρημα πραγματοποιείται στα νεκρικά κρεββάτια των ανθρώπων, με σκοπό να ολοκληρώσουν όσα ήθελαν να κάνουν στη ζωή τους, αλλά δεν μπόρεσαν. Η ιστορία του παιχνιδιού περιστρέφεται γύρω από έναν ηλικιωμένο που ονομάζεται Johnny. Με κάθε βήμα προς τα πίσω στο χρόνο, αποκαλύπτεται ένα νέο κομμάτι του παρελθόντος του Johnny. Οι δυο γιατροί ενώνουν τα κομμάτια του πάζλ, προσπαθώντας να καταλάβουν γιατί ο ηλικιωμένος διάλεξε τη συγκεκριμένη τελευταία ευχή, που όπως ίσως έχετε καταλάβει, δεν είναι άλλη από το να ταξιδέψει στο φεγγάρι. Στη συνέχεια το teaser trailer του παιχνιδιού.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*