Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Turnip Boy Commits Tax Evasion κυκλοφορεί στις 22 Απριλίου (trailer)

Το λανσάρισμα του Turnip Boy Commits Tax Evasion, σύμφωνα με τον publisher Graffiti Games και την developer Snoozy Kazoo προβλέπεται να πραγματοποιηθεί στις 22 Απριλίου. Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει σε Nintendo Switch, PC, Max και Linux μέσω Steam στην τιμή των €14,99. Όπως αναφέρει και ο developer της Snoozy Kazoo Yukon Wainczak, το παιχνίδι αποδεικνύει ότι τα φαινόμενα απατούν συχνά, καθώς παρά το χαριτωμένο του περιβάλλον, θα ανακαλύψετε πως ο κόσμος του είναι γεμάτος από μυστηριώδη φαινόμενα και ίντριγκες, κάθε ένα από τα οποία θα παρουσιάζονται μπροστά σας σταδιακά.

Παλέψτε ενάντια σε πολλά διαφορετικά τέρατα, και βυθιστείτε στην περιπετειώδη εξερεύνηση του κόσμου του Turnip Boy Commits Tax Evasion. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε και το trailer του παιχνιδιού, το οποίο θα σας δώσει μια πρώτη γεύση για αυτό.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*