Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το UI του Half-Life 2 εκμοντερνίζεται για το Steam Deck

*
Ενώ πλησιάζει η κυκλοφορία του Steam Deck, η Valve σιωπηλά εργάζεται για να βελτιώσει την εμπειρία των μελλοντικών χρηστών του handheld. Οι βελτιώσεις αυτές πάνε πολύ πίσω, ακόμη και σε παλιούς πλέον τίτλους όπως το Half-Life 2.

Το νέο UI του Half-Life 2 εντόπισε ο χρήστης gabefollower και ενημέρωσε μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Twitter. Ο χρήστης δηλώνει πως το καινούργιο UI είναι πολύ πιο φιλικό προς χρήση με αναλογικά joysticks και έχει και το πλεονέκτημα να κάνει καλύτερο scaling στην ανάλυση σε μεγαλύτερες οθόνες.


Ο ίδιος χρήστης ενημερώνει τους followers του πως μπορούν να λάβουν μέρος στη Beta για να το δούν και με τα μάτια τους, λέγοντας πως μπορούν να πραγματοποιήσουν Beta updates στο Half-Life 2 μέσω του Steam.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*