Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Ultimate Rivals: The Court υπόσχεται σκληρές κόντρες στα μπασκετικά γήπεδα (trailer)

Η Bit Fry Game Studios ανακοίνωσε το three-on-three arcade action basketball game Ultimate Rivals: The Court. Θα λανσαριστεί για PC (Steam) και Apple Arcade το τρίτο τρίμηνο του 2021. Το παιχνίδι τοποθετείται σε έναν ψηφιακό κόσμο, στο εγγύς μέλλον και οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με τους αγαπημένους τους αθλητές όπου και όποτε το θελήσουν, με τα εντυπωσιακά ακροβατικά να έχουν ξεχωριστή θέση στο gameplay.

Θα υπάρχουν πάνω από 60 Superstars από τις κορυφαίες διοργανώσεις του κόσμου όπως NHL, NBA, WNBA, NFL, MLB, αλλά και από τη γυναικεία εθνική ομάδα ποδοσφαίρου των ΗΠΑ. Κάνοντας τις σωστές επιλογές για την ομάδα σας, θα αποκτήσετε συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών.


Τέλος, θα υπάρχει υποστήριξη για DualShock 4, Xbox Wireless και MFi controllers.

Περισσότερα στο trailer που ακολουθεί.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*