Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Valheim κατακτάει το Steam ως το καλύτερο launch σε survival game

*
Το Valheim της Iron Gate AB κυκλοφόρησε στις 2 Φεβρουαρίου και αποτελεί ένα από τα πρόσφατα survival games που κυκλοφορήσαν για PC. Φυσικά για το Valheim η κυκλοφορία έφερε μαζί της και την επιτυχία καθώς έχει το καλύτερο launch σε τίτλο του είδους του. Ο τίτλος στο Steam σημειώνει πάνω από 350 χιλιάδες παίκτες μέσα σε σχεδόν δυο εβδομάδες από την κυκλοφορία του. Παιχνίδια όπως το Rust και το ARK: Survival Evolve που αποτελούν τις πιο δημοφιλής επιλογές δεν έχουν καταφέρει στο τόσο μεγάλο διάστημα ζωής τους να πέτυχουν αυτό που κατάφερε το Valheim και κυρίως το Terraria που διατηρεί την θέση του με 489.886 παίκτες το Μάιο του 2020.

Τα καλύτερα peaks παικτών που έχουν καταφέρει τα Rust και το ARK: Survival Evolve ηταν για το Rust στους 245,243 παίκτες τον Ιανουάριο του 2021 και το ARK: Survival Evolve το μέγιστο των 157.400 παικτών μέχρι τώρα.

Το Valheim είναι εμπνευσμένο από τη νορβηγική μυθολογία και οι παίκτες θα πρέπει να δημιουργήσουν, να χτίσουν, να πολεμήσουν και να ανοίξουν πανιά προς κάθε κατεύθυνση, προκειμένου να επιβιώσουν. Υποστηρίζεται PvE co-op με τη συμμετοχή έως και 10 παικτών και για την ώρα είναι διαθέσιμο μόνο σε PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*