Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Whispering Willows έρχεται στα PS4 και PS Vita

Το νέο horror game της Night Light Interactive, με τίτλο Whispering Willows, αναμένεται αποκλειστικά για τα PS4 και PS Vita στις 30 Ιουνίου και φέρνει μαζί του υποστήριξη cross-buy και σχετικό dynamic theme για τους κατόχους του current-gen οικιακού συστήματος. Επιπλέον, η Sony επιβεβαίωσε ότι ο τίτλος θα διατεθεί έναντι έκπτωσης για τους συνδρομητές του PS Plus. Στο Whispering Willows, οι παίκτες αναλαμβάνουν τον ρόλο της Elena η οποία στην προσπάθεια να εντοπίσει τον χαμένο πατέρα της, αποκαλύπτει τα μυστικά του “Willows Mansion”. Η εταιρεία κάνει λόγο για εκπληκτικούς δισδιάστατους κόσμους (2D), μοναδικό Story Line, όπου οι παίκτες καλούνται να εξερευνήσουν ένα τεράστιο μέγαρο που περιλαμβάνει puzzles και πολλά μυστικά. Μπορείτε να πάρετε μια μικρή γεύση μέσα από τον παρακάτω player.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Με μια πρωτη ματιά, φαίνεται ότι έχουν κάνει καλή δουλεια οι τύποι της Night Light Interactive. Μακάρι ο τίτλος να τους βγάλει ασπροπρόσωπους φέρνοντας τα επιθυμητά αποτελέσματα.

    • Sephir
    • Απλά μια σημείωση: το παιχνίδι υπάρχει εδώ και ένα χρόνο περίπου στο Steam, οπότε δεν τίθεται θέμα αποκλειστικότητας.

*