Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Xbox All Access επεκτείνεται στην νέα γενιά κονσολών (trailer)

Με τις τιμές και την ημερομηνία κυκλοφορίας για τις νέες κονσόλες της, η Microsoft ανακοίνωσε πως και το Xbox All Access με την σειρά του θα επεκταθεί στα επερχόμενα Xbox Series X και Xbox Series S. Η υπηρεσία Xbox All Access θα σας προσφέρει την δική σας κονσόλα ανάμεσα στα Series X και Series S, μαζί με το Xbox Game Pass Ultimate και επιπλέον το EA Play στα 24,99 δολάρια για 24 μήνες, χωρίς επιπλέον κόστος.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Microsoft, το Xbox All Access θα γίνει διαθέσιμο την επερχόμενη εορταστική περίοδο και συγκεκριμένα σε 12 χώρες του εξωτερικού, μέσα από επιλεγμένα καταστήματα λιανικής. Μέχρι στιγμής η υπηρεσία δεν είναι ακόμα διαθέσιμη στην Ελλάδα, ωστόσο η Microsoft έχει ως στόχο να προσθέσει περισσότερες χώρες στην λίστα της εντός του 2021.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*