Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το backwards compatibility ίσως είναι στα πλάνα για την επόμενη κονσόλα της Nintendo

*
Πολύ πιθανό η Nintendo να έχει στο βάθος του μυαλού της το backwards compatibility για την επόμενη κονσόλα της. Κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων της για το πρόσφατο οικονομικό τρίμηνο, τονίστηκε ότι το Nintendo Switch είναι η οικιακή κονσόλα της εταιρείας με τις καλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών. Έχουν ήδη πουληθεί πάνω από 103 εκ. Nintendo Switch, αριθμός που είναι πάνω από τα 101 εκ. του Wii και τη χρονιά που πέρασε 98 εκ. άνθρωποι έπαιζαν στη νεότερη κονσόλα της Nintendo.

Σύμφωνα με τον αναλυτή και σύμβουλο επενδύσεων, David Gibson, κατά τη διάρκεια ενός Q&A session εκπρόσωπος της ιαπωνικής εταιρείας ρωτήθηκε σχετικά με το πως τα 98 εκ. παικτών θα επηρεάσουν την επόμενη κονσόλα και η απάντηση που έδωσε ίσως να σημαίνει πως υπάρχουν σκέψεις για backwards compatibility.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*