Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το co-op του Watch Dogs Legion εν δράσει (trailer)

Βρισκόμαστε μόλις μία βδομάδα μακριά από την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου Watch Dogs Legion και φαίνεται πως η Ubisoft προσπαθεί να προσελκύσει όσο περισσότερους παίκτες είναι εφικτό. Φυσικά, αυτό γίνεται μέσω μίας συρροής από trailers, με το πιο πρόσφατο να αφορά το co-op mode του τίτλου.

Ομολογουμένως, το εν λόγω mode του παιχνιδιού δείχνει ενδιαφέρον, καθώς ο παίκτης θα είναι μέλος μίας ομάδας έως και τεσσάρων παικτών, οι οποίοι θα πρέπει να συνεργαστούν μεταξύ τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, συνδυάζοντας τις μοναδικές ιδιότητες του κάθε χαρακτήρα, ούτως ώστε να φέρουν εις πέρας την αποστολή, ενώ παράλληλα θα εξερευνούν το δυστοπικό Λονδίνο του Watch Dogs Legion.


Οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να γίνουν μέλη της Resistance και να απελευθερώσουν το Λονδίνο στις 29 Οκτωβρίου για PS4, Xbox One και PC. Το Watch Dogs Legion πρόκειται να κυκλοφορήσει και στη νέα γενιά, αφού στις 10 Νοεμβρίου γίνεται διαθέσιμο για Xbox Series X και στις 12 Νοεμβρίου για PlayStation 5.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε και το διασκεδαστικό διαφημιστικό trailer της Ubisoft:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*