Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το first-person παιχνίδι τρόμου The Bridge Curse: Road to Salvation ανακοινώθηκε για PC (trailer)

Η Softstar Entertainment ανακοίνωσε το The Bridge Curse: Road to Salvation για PC, ένα first horror παιχνίδι, το οποίο αποτελεί μεταφορά της ταινίας τρόμου του 2020. Θα κυκλοφορήσει το 2022. Ένα demo θα είναι διαθέσιμο ως μέρος του Steam Next Fest τον Φεβρουάριο.

Το The Bridge Curse: Road to Salvation είναι ένα ατμοσφαιρικό παιχνίδι τρόμου, το οποίο είναι βασισμένο σε stealth gameplay. Το Bridge Curse είναι μία από τις πιο διάσημες ιστορίες και εξιστορεί υπερφυσικά γεγονότα που φέρουν χώρα στο πανεπιστήμιο Tunghu, της Taiwan. Στο πανεπιστήμιο Tunghu, και συγκεκριμένα στην γέφυρα της πανεπιστημιούπολης εδώ και δεκαετίες ζει ένα θηλυκό φάντασμα. Έξι φοιτητές προκάλεσαν τον αστικό μύθο και ακούσια ήρθαν αντιμέτωποι με μία φρικτή κατάρα. Ποιος θα καταφέρει να επιβιώσει και με ποιον τρόπο θα λυθεί η κατάρα αποτελούν μυστήριο.
Στο παιχνίδι οι παίκτες θα πρέπει να παρατηρούν καλά το περιβάλλον και να ανακαλύπτουν την καλύτερη πιθανή διαδρομή για να εκκενώσουν μία διαδρομή. Πρέπει να ολοκληρώσουν την εξερεύνηση πρωτού το φάντασμα τους δολοφονήσει. Για να επιβιώσουν οι παίκτες στο σκοτάδι πρέπει να έχουν άριστες stealth ικανότητες.


Το παιχνίδι επιπρόσθετα περιλαμβάνει πολλά puzzles από τα οποία μπορεί να σπάσει η κατάρα, εφόσον οι παίκτες τα λύνουν και συγκεντρώνουν αντικείμενα και πολύτιμες πληροφορίες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*