Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το lineup της Microids για την Gamescom 2019

*
Η Microids ανακοίνωσε το lineup των playable τίτλων της στο πλαίσιο της φετινής διοργάνωσης της Gamescom, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 20 έως και τις 24 Αυγούστου στο Koelnmesse της Κολωνίας, στη Γερμανία. Έτσι λοιπόν ξέρουμε πως τα Asterix & Obelix XXL 3 και Blacksad: Under the Skin θα είναι playable για το κοινό, ενώ το XIII θα είναι playable για τους εκπροσώπους τύπου. Το Asterix & Obelix XXL 3: The Crystal Menhir θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC και Mac και θα περιέχει 5 διαφορετικές περιοχές με πολλές πίστες έκαστη, ξεκινώντας από το χωριό Armorica.



Το Blacksad: Under the Skin θα κυκλοφορήσει στα ίδια formats στις 5 Νοεμβρίου 2019 και αφορά στον ντετέκτιβ John Blacksad, μια ανθρωπόμορφη γάτα που ερευνά το θάνατο του Joe Dunn, ιδιοκτήτη ενός boxing club, στη Νέα Υόρκη τη δεκαετία του 1950. Το XIII, το οποίο θα είναι διαθέσιμο επίσης για τα ίδια formats με τα προηγούμενα δύο παιχνίδια, αποτελεί το remake του ομώνυμου FPS. Ο παίκτης παίζει ως ταλαντούχος στρατιώτης που έχει χάση τη μνήμη του και κατηγορείται πως σκότωσε τον πρόεδρο των ΗΠΑ. Έτσι ξεκινά μια περιπέτεια για να ανακαλύψει την αλήθεια μέσα από τα 34 levels του solo campaign του τίτλου. Το XIII θα κυκλοφορήσει στις 13 Νοεμβρίου 2019. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*