Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το multiplayer του Final Fantasy: Crystal Chronicles Remastered Edition θα είναι region locked

*
Σύμφωνα με πληροφορίες από την επίσημη ιστοσελίδα του Final Fantasy: Crystal Chronicles Remastered Edition, το matchmaking όσον αφορά το multiplayer του τίτλου, θα είναι region locked. Πιο συγκεκριμένα, ο κάθε παίκτης θα μπορεί να παίξει μόνο με κάποιον που βρίσκεται στο ίδιο region, το οποίο ορίζεται από την Nintendo. Αξίζει να σημειωθεί πως για να αποκτήσετε πρόσβαση στο multiplayer θα πρέπει να έχετε εγγραφεί είτε στην συνδρομητική υπηρεσία Nintendo Switch Online, είτε στο PlayStation Plus.



Οι δύο αυτοί περιορισμοί σε συνδυασμό αποτελούν αρκετά αποθαρρυντικό παράγοντα για τους παίκτες, καθώς όχι μόνο θα απαιτείται να πληρώσουν επιπλέον για τη συνδρομή, αλλά θα είναι αδύνατον να παίξουν με άτομα από τον υπόλοιπο κόσμο. Άξιο απορίας είναι το πώς η Square Enix κατέληξε σε αυτές τις αποφάσεις, τη στιγμή που έχει αναφέρει το multiplayer θα είναι cross-platform. Πέρα από τους περιορισμούς του, το Final Fantasy: Crystal Chronicles Remastered Edition φαίνεται να έχει αρκετές προσθήκες που θα ικανοποιήσουν τους fans και θα κυκλοφορήσει στις 27 Αυγούστου για PS4, Nintendo Switch, iOS και Android. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*