Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το native Twitch streaming επιστρέφει στις κονσόλες Xbox

*
Οι Xbox Insiders δοκιμάζουν ήδη το νεότερο system update για το Xbox που ενσωματώνει εκ νέου natively τη δυνατότητα για streaming μέσω του Twitch. Κάτι τέτοιο σημαίνει πως οι παίκτες στα συστήματα της Microsoft δεν θα χρειάζεται να στήσουν κάποιο τρίτο app για να μπορέσουν να μεταδώσουν τη δράση από την κονσόλα τους. Για να χρησιμοποιήσετε πλέον το Twitch θα απαιτείται απλά να πάτε στο “Capture and Share” tab και να επιλέξετε το “Live Streaming”. Έπειτα, αφού συνδέσετε τα στοιχεία του λογαριασμού σας στην πλατφόρμα, όλα θα είναι έτοιμα να μεταδώσετε ζωντανά το περιεχόμενό σας. Η μετάδοση υποστηρίζει μόνο τη δράση των παιχνιδιών, οπότε αν είσαστε στο μενού της κονσόλας, οι θεατές θα βλέπουν απλά μια οθόνη pause. Υπενθυμίζεται πως η διαδικασία αυτή αφαιρέθηκε πριν από 4 χρόνια από το Xbox One και πλέον επιστρέφει, μαζί με άλλα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά που θα φέρει το νεότερο Xbox system update.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*