Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το online multiplayer θα ήταν βασικό στοιχείο του Days Gone 2

*
Ο Jeff Ross, πρώην πλέον game director του Days Gone, αποκάλυψε ότι τα πλάνα για το Days Gone 2 προέβλεπαν ένα κοινό περιβάλλον online για τους παίκτες και co-op play. Μιλώντας κατά τη διάρκεια της εκπομπής του David Jaffe στο κανάλι του στο YouTube, ο Ross αναφέρθηκε και στο πρόσφατο δημοσίευμα του Blomberg, που έκανε λόγο για την αποτυχία της Bend Studio να πάρει το πράσινο φως για την ανάπτυξη του Days Gone 2. Δεν επιβεβαίωσε το ότι το Days Gone 2 απορρίφθηκε λόγω θεμάτων που είχαν να κάνουν με την αποκάλυψη συγκεκριμένων πληροφοριών και αποκάλυψε λεπτομέρειες για τις σκέψεις της ομάδας ανάπτυξης.

“Θέλαμε co-op από την αρχή (Στο Days Gone 1), όμως θα πρέπει να κάνεις υποχωρήσεις σχετικά με τι μπορείς να πραγματοποιήσεις", σημείωσε ο Ross. Όταν ρωτήθηκε αν οι ιδέες για το co-op θα υιοθετούνταν στο sequel, ο Ross είπε: "Ήταν ένα από τα πράγματα που είχαμε στο μυαλό μας. Ήταν η ιδέα ενός κόσμου κοινούς για όλους τους παίκτες με co-op play".


Σχετικά με το co-op, ο Ross το περιέγραψε ως: "να πάρει κάποιος τον κόσμο που έχει δημιουργήσει, όλα τα assets και τα συστήματα και να τα προσαρμόσει σε μια παρόμοια έκδοσή τους σε επίπεδο multiplayer. Θα υπήρχαν τύποι όπως ο Deacon που θα προσπαθούσαν να επιβιώσουν με διάφορους τρόπους. Θα ήταν ενδιαφέρον να βρίσκεσαι σε έναν κόσμο που θα μπορείς να συνεργαστείς με άλλους και να πολεμάς ορδές".

Ο Ross δεν απέκλεισε στο ενδεχόμενο να επανελθει στο προσκήνιο το Days Gone 2, μιας και επίσημα δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση περί του αντιθέτου. Τέλος, η φυγή του από τη Bend Studio, δεν έχει να κάνει ούτε με τη απόρριψη του sequel, ούτε με κάποιο άλλο project, ενώ δεν είναι αλήθεια πως είχε χαθεί η αυτονομία της εταιρείας και είχε απλά υποστηρικτικό ρόλο για τη Naughty Dog. 

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*