Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το original Bubble Bobble στο Bubble Bobble του Nintendo Switch

*
Το Bubble Bobble 4 Friends έχει ανακοινωθεί για το Nintendo Switch, ωστόσο σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση της Taito, θα περιλαμβάνει και το original Bubble Bobble game. Πρόκειται για την έκδοση που κυκλοφόρησε το 1986 στα arcades και ουσιαστικά, πέραν των 100 επιπέδων της νέας παραγωγής, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν πρόσβαση και στα 100 επίπεδα του πρώτου game της σειράς. Πέραν αυτής της εξέλιξης, η ININ Games ανακοίνωσε και τη διάθεση της Bubble Bobble 4 Friends Special Edition μέσω των καταστημάτων λιανικής. Στο πακέτο αγοράς της θα περιλαμβάνονται δύο μπρελόκ με τους χαρακτήρες Bub και Bob, καθώς και 4 trading cards και ένα poster.

Το Bubble Bobble 4 Friends έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει σε κανονική (physical) και ψηφιακή έκδοση στις 19 Νοεμβρίου 2019.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*