Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το site και το app του PlayStation Store θα σταματήσει τις πωλήσεις παιχνιδιών για PlayStation 3, PSP και PS Vita

*
Μέσω email, η Sony ανακοίνωσε στους συνεργάτες developers πως η ιστοσελίδα του PlayStation Store καθώς και η εφαρμογή της θα σταματήσουν τις πωλήσεις παιχνιδιών για το PlayStation 3, PSP και PS Vita ως μέρος της ανανέωσης ενόψη της κυκλοφορίας του PlayStation 5 τον Νοέμβριο. Επιπλέον, το site και η εφαρμογή θα σταματήσουν να πουλάνε apps για το PlayStation 4, themes και avatars και το περιεχόμενο του wishlist θα αφαιρεθεί.

Οι αλλαγές αυτές θα τεθούν σε εφαρμογή στις 19 Οκτωβρίου όσον αφορά το site, ενώ οι αλλαγές στην εφαρμογή θα ακολουθήσουν στις 28 Οκτωβρίου. Εδώ να τονίσουμε πως θα μπορείτε να αγοράσετε περιεχόμενο για το PS3, Vita και PSP αν μπείτε στο PlayStation Store της ανάλογης πλατφόρμας.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*