Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το soundtrack του NBA 2K22 θα εμπλουτίζεται σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς

*
Το NBA 2K22 θα ενισχυθεί με έναν μοναδικό τρόπο σε ό,τι αφορά το soundtrack του. Η 2Κ Sports ανακοίνωσε πως το μουσικό τμήμα του τίτλου θα εμπλουτίζεται συνεχώς μέσα στη διάρκεια της χρονιάς και δεν θα καταλήξει μόνο με τα μουσικά κομμάτια που θα ξεκινήσει. Το “dynamic soundtrack”, όπως το χαρακτηρίζει η εταιρεία, θα περιλαμβάνει συνεχείς προσθήκες νέων κομματιών και καλλιτεχνών, ακόμη και με παραγωγές που δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμη. Μέσα στα ονόματα των τραγουδιστών και συγκροτημάτων που θα συμμετέχουν στο φετινό soundtrack περιλαμβάνονται οι Aitch, Freddie Gibbs, Gunna, Megan Thee Stallion, Metro Boomin, Saweetie, Skepta, Smino, Travis Scott και άλλο. Αναμένουμε περισσότερα τις επόμενες μέρες, όταν και κυκλοφορήσει το παιχνίδι.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*