Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το studio του Cliff Bleszinski ήταν σε συζητήσεις για ένα Alien FPS

*
Η Boss Key Productions, το νέο studio του Cliff Bleszinski ήταν σε συζητήσεις με την Fox για να φτιάξει ένα FPS game στον κόσμο του Alien, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο δημιουργός. Πρωταγωνίστρια του τίτλου θα ήταν μια πιο ενήλικη έκδοση της Newt, με την Ellen Ripley να παίζει κι αυτή σημαντικό ρόλο στην ιστορία και την πλοκή. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, το παιχνίδι δεν πέρασε ποτέ τα πρώτα στάδια δημιουργίας του και το project μπήκε «στον πάγο» με την εξαγορά της Fox από την Disney. «Η Ripley θα ήταν κάτι σαν την Cortana/Anya και ο παίκτης θα αναλάμβανε μια ενήλικη εκδοχή της Newt στον πλανήτη Γη», σημείωσε ο CliffyB. Υπενθυμίζεται πάντως πως ο ίδιος δείχνει να επιδιώκει μια εκ νέου συνεργασία με την Microsoft για τη σειρά Gears τον τελευταίο καιρό, κάτι που δεν κρύβει και από τα posts του στα social media.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*