Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το studio του Metroid Dread δουλεύει σε ένα third person fantasy RPG

*
Η ομάδα ανάπτυξης του Metroid Dread, Mercury Steam, εργάζεται σε ένα third person fantasy RPG με πιο σκοτεινό ύφος, όπως ανακοίνωσε.

Το project έχει προσωρινό όνομα “Project Iron”. Πρόκειται για multiplatform παιχνίδι με αρχικό budget 27 εκατομμυρίων ευρώ.

Η MercurySteam ιδρύθηκε το 2002 στη Μαδρίτη. Έκτοτε, μεταξύ άλλων, έχει φτιάξει το Metroid: Samus Returns και τα δύο Castlevania: Lords of Shadows. Το νέο της project θα κυκλοφορήσει από την 505 Games. Oι Raffi και Rami Galante, CEOs της 505 Games δήλωσαν πως έιναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι που συνεργάζονται με ένα τόσο ταλαντούχο studio. Το πιο πρόσφατο παιχνίδι τους είναι το Metroid Dread, το οποίο δημούργησαν σε συνεργασία με τη Nintendo. Ο τίτλος λανσαρίστηκε στις 8 Οκτωβρίου 2021 λαμβάνοντας εξαιρετικές κριτικές.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*