Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το studio του This War of Mine προσφέρει 520 χιλιάδες λίρες στην Ουκρανία

*
H 11 Bit Studios, η πολωνική εταιρεία ανάπτυξης πίσω από το Frostpunk και το This War of Mine, ανακοίνωσε μια σημαντική δωρεά ύψους 520 χιλιάδων λιρών, για την ενίσχυση της Ουκρανίας. To μήνυμα της 11 Bit στο Facebook ήταν απλό: "#FuckTheWar".

Το στούντιο είχε δηλώσει προηγουμένως ότι θα δώριζε επίσης και όλα τα έσοδα από την πώληση του αντιπολεμικού παιχνιδιού This War of Mine την περασμένη εβδομάδα στον ουκρανικό Ερυθρό Σταυρό. Αυτό πρόκειται για μία από τις πολλές πρωτοβουλίες που έχουν αναλάβει οι developers.


Tην ίδια στιγμή πολλές εταιρίες video games έχουν ανακοινώσει και αυτές δωρεές για την υποστήριξη των ανθρωπιστικών προσπαθειών στην Ουκρανία, όπως η Unity, η Ubisoft, η CD Projekt Red και η ιδιοκτήτρια εταιρία της THQ Embracer.

Στις 02/03/2022 ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Ουκρανίας έκανε παράκληση ώστε το PlayStation και το Xbox να σταματήσουν εντελώς να υποστηρίζουν τη ρωσική αγορά. Η EA μάλιστα πρόκειται να αφαιρέσει τη Ρωσία από το FIFA 22.

Το This War of Mine είναι διαθέσιμο σε Nintendo Switch, PC, PlayStation 4, Playstation 5, Xbox Series S, Xbox Series X καθώς και μέσω του App Store και του Google Play.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*