Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το διαζύγιο μεταξύ SEGA και Demiurge βάζει τέλος σε γνωστά δύο mobile games

*
Το τέλος της συνεργασίας της SEGA με την Demiurge Studios, ύστερα από την εξαγορά της τελευταίας από τον Albert Reed, σημαίνει και το τέλος δύο σημαντικών mobile games. Πρόκειται για τα Sega Heroes και Crazy Taxi Tycoon, ενώ άγνωστη παραμένει η μοίρα του Marvel Puzzle Quest. Ο Reed δήλωσε πως στο εξής η Demiurge θα εργάζεται πάνω σε projects άλλων εταιρειών και όχι σε δικά της, original games. Τουλάχιστον αυτό θα συμβένει τους επόμενους 12 και 18 μήνες, όπως αναφέρει ο ίδιος, σχολιάζοντας πως με αυτόν τον τρόπο, η ομάδα συνεργάζεται με τους καλύτερους developers και μαθαίνει καινούργια πράγματα.

Στην επίσημη δήλωσή της, η Demiurge αναφέρει πως από το 2015 που ξεκίνησε να συνεργάζεται με τη Sega - μπαίνοντας στην οικογένεια με τα studios της - έφτιαξε πολλά και διασκεδαστικά free-to-play mobile games βασισμένα σε κλασικά IP. Ο Albert Reed διέκοψε αυτή τη συνεργασία, αγοράζοντας το studio του οποίου είναι συν-ιδρυτής (αποχώρησε από αυτό το 2017) και πλέον, ως ανεξάρτητο studio, έχει τον General Manager Bart Simon στη θέση του CEO.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*