Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το δικό της Android Store ετοιμάζει η Epic Games με τεράστια μερίδια για τους developers

*
Η επιτυχία του Fortnite έχει ανοίξει για τα καλά την όρεξη της Epic Games και κατόπιν τη λήξη της αποκλειστικής συμφωνίας που είχε συνάψει με τη Samsung, όχι απλά αποφάσει τη διανομή του παιχνιδιού για Android μέσω της δικής της ιστοσελίδας, αλλά ετοιμάζεται να εγκαινιάσει το δικό της app store για το λειτουργικό της Google.



Για να μπορέσει να προσελκύσει developers, η Epic Games τους προσφέρει το 88% των κερδών που θα προέρχονται από το app της. Αυτό σημαίνει οτι για την εταιρεία θα μένει το 12%, τη στιγμή που η Google δίνει στους developers το 70% και κρατάει για τον εαυτό της το 30%. Επιπλέον, για όσους χρησιμοποιούν την Unreal Engine, το 5% για τη χρήση της θα προέρχεται από το κέρδος της Epic Games και όχι των developers. Οπότε το 88% παραμένει σε κάθε περίπτωση.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*