Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το ενδιαφέρον 5 εκ. παικτών συγκέντρωσε το Knockout City της ΕΑ από το λανσάρισμα

*
Η ΕΑ ανακοίνωσε πως πάνω από 5 εκ. παίκτες έχουν δηλώσει ήδη το ενδιαφέρον τους και έχουν εγγραφεί για να παίξουν το νέο multiplayer dodgeball game της, Knockout City. Ο τίτλος της Velan Studios κατάφερε να κερδίζει το βλέμμα των παικτών και φαίνεται πως αρκετός κόσμος προσπάθησε να πάρει μια γεύση από το τι προσφέρει. «Από το λανσάρισμα μέχρι και σήμερα, πάνω από 5 εκατομμύρια brawlers έχουν μπει στους servers μας σε όλες τις πλατφόρμες και οι αγώνες που έχουν παιχτεί είναι εκπληκτικοί», σημείωσε ένα σχετικό post στο site της ΕΑ. Το Knockout City είναι ήδη διαθέσιμο για PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S και Nintendo Switch και επιτρέπει στους παίκτες να το δοκιμάσουν χωρίς χρέωση μέχρι να φτάσουν στο επίπεδο 25, ενώ είναι δωρεάν στις κονσόλες που υποστηρίζουν τα EA Play και Xbox Game Pass Ultimate.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*