Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το θέμα με τα loot boxes δεν θα αλλάξει τη στρατηγική της ΕΑ

*
Ο σάλος που έχει προκαλέσει η ιστορία με τα loot boxes του Star Wars Battlefront 2 φαίνεται ότι έχει αφήσει μεγάλο αντίκτυπο στον χώρο, γι'αυτό και υψηλόβαθμα στελέχη της EA έχουν αναλάβει να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις. Ένας εξ αυτών, ο Blake Jorgensen παραδέχτηκε ότι οι εξελίξεις ανάγκασαν την εταιρία να ρίξει μια δεύτερη ματιά στα παράπονα των παικτών, με αποτέλεσμα να αφαιρέσουν τα microtransactions από το παιχνίδι επειδή πολλοί τα θεωρούσαν pay-to-win. Στην προσπάθεια του να αλλάξει το κλίμα, εξήγησε ότι πρέπει να διατηρείται μια ισορροπία μεταξύ των παικτών που έχουν πολύ χρόνο στην διάθεση τους αλλά όχι χρήμα και το αντίστροφο. Η βασική προτεραιότητα της EA είναι να διατηρεί την μεγαλύτερη δυνατή βάση ενεργών χρηστών και μέσω τέτοιων πρακτικών, είναι εύκολο να μένουν όλοι ευχαριστημένοι.



Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο είναι η διστακτικότητα της EA, και ακόμα περισσότερο της Lucasarts, να συμπεριλάβουν cosmetic microtransactions επειδή θέλουν να παραμείνουν απόλυτα πιστοί στην ακολουθία των γεγονότων στον κόσμο του μεγαλύτερου φαινομένου της ποπ κουλτούρας. Βέβαια το ενδεχόμενο να προκύψουν στην πορεία έμεινε ανοιχτό, αλλά με τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις ότι θα είναι μικρής κλίμακας και σημασίας αισθητικές αλλαγές. Τέλος, ο Jorgensen ξεκαθάρισε ότι από δω και πέρα η EA θα εγκαταλείψει τα DLC επί πληρωμή, διαθέτοντας τα δωρεάν και θα προσπαθήσει να μεταφέρει το οικονομικό μοντέλο των τίτλων FIFA και στην υπόλοιπη βιβλιοθήκη τους. Έτσι θα κρατάνε σε διαρκή ενασχόληση τους παίκτες, χωρίς να τους απωθούν με τις πιο επιθετικές προσεγγίσεις του πρόσφατου παρελθόντος. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Digital Illusions CE (DICE)

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Electronic Arts

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    EA

  • PEGI

    12+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Chased
    • Αχ, το δούλεμα πάει σύννεφο!!!
      Κύριοι της ΕΑ, τα gameplay data που έχετε στη διάθεσή σας άλλη ιστορία λένε! Το μοντέλο γίνεται abused από χρήστες που έχουν ΚΑΙ χρήμα ΚΑΙ χρόνο, οδηγώντας ΟΛΟΥΣ τους άλλους σε έξοδο από το παιχνίδι.

      Και ας μη γελιόμαστε, όταν εγώ θα παίζω ονλάιν στην 26 ώρα, δεν θα έχω τα ίδια δικαιώματα και χαρές κάποιου άλλου χρήστη που παίζει την 4η του ώρα αλλά έχει δώσει 50€! Τί περιμένεις μετά? Να σου δώσω 60€ για microtransactions σε ένα παιχνίδι που έχω ήδη δει τι προσφέρει ή να τα δώσω σε άλλο παιχνίδι που θα πάρω και μια καινούργια εμπειρία?

      Κόψτε το δούλεμα, δεν σας παίρνει πια!

*