Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το καλοκαίρι η κυκλοφορία του Banner Saga 3

*
Οι φίλοι της σειράς Banner Saga έχουν έναν ακόμα λόγο να χαίρονται σήμερα. Αυτό γιατί σύμφωνα με ανακοίνωση της Stoic, το Banner Saga 3 θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2018 και όχι το Δεκέμβριο, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο. Προκειμένου να ξεκινήσει την πορεία προς το λανσάρισμα, το στούντιο ανάπτυξης έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο από μια σειρά trailers που επικεντρώνονται στους βασικούς χαρακτήρες του παιχνιδιού. Η αρχή γίνεται με τον Fasolt, The Loyalist. To Banner Saga 3 θα είναι ένα ακόμα role-playing adventure με ήρωες Vikings και οι παίκτες θα πρέπει να φέρουν εις πέρας την τελευταία αποστολή ενάντια στο τείχος του Σκότους. Θα ταξιδέψουν σε ένα εντελώς νέο κόσμο και οι αποφάσεις που θα κληθούν να πάρουν θα καθορίζουν την πορεία τους. Θα αποκαλυφθουν επιπλέον μυστικά της ιστορίας και θα ξεκαθαρίσουν τα κίνητρα των πρωταγωνιστών. Αναμένουμε.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*