Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το καλοκαίρι η κυκλοφορία του Boundary σε PlayStation 4 και PC (trailer)

Η Skystone Games ανακοίνωσε πως το Boundary θα γίνει διαθέσιμο για PlayStation 4 και PC μέσω Steam το καλοκαίρι του 2021. Σχετικά με άλλα συστήματα, ο τίτλος θα κυκλοφορήσει σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Το Boundary της Surgical Scalpels είναι ένα εντυπωσιακό multiplayer tactical shooter που εξελίσσεται στο διάστημα. Πιο συγκεκριμένα, οι παίκτες παίρνουν τον έλεγχο οπλισμένων αστροναυτών και ρίχνονται σε διαδικτυακές μάχες μηδενικής βαρύτητας. Θα υπάρχει πρόσβαση σε πλήρως τροποποιούμενα loadouts, όπλα και τύπους σφαιρών, ενώ θα μπορείτε να διαλέξετε μεταξύ 6 classes. Φυσικά, θα υπάρχει και ποικιλία διαφορετικών modes, όπως τα Free for All, Team Deathmatch, Facility Capture και Orbital Purge.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*