Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το καλοκαίρι η κυκλοφορία του The Forgotten City (trailer)

Το The Forgotten City θα κυκλοφορήσει σε κονσόλες και PC το καλοκαίρι. Το time loop murder mystery game των Dear Villagers και Modern Storyteller θα διατεθεί για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam) και στις γλώσσες που θα υποστηρίζει περιλαμβάνονται τα Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά και Απλοποιημένα Κινέζικα.

Το The Forgotten City είναι βασισμένο στο ομότιτλο mod του Elder Scrolls V: Skyrim, το οποίο ξεπέρασε σε downloads τα τρία εκατομμύρια. Στο παιχνίδι 23 “lost souls” παλεύουν για την επιβίωση σε μια μυστική υπόγεια πόλη κατά τη διάρκεια της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Ταξιδεύοντας δύο χιλιάδες χρόνια στο παρελθόν, ο παίκτης θα ζήσει ξανά και ξανά τις τελευταίες στιγμές του χαρακτήρα του έχοντας την ευκαιρία να εξερευνήσει και να ανακρίνει άλλους χαρακτήρες, αλλάζοντας την πορεία της μέρας ανάλογα με τα μυστικά που ανακαλύπτει. Σκοπός του είναι να χειραγωγήσει το time loop κάνοντας δύσκολες ηθικές επιλογές ώστε να λύσει το μυστήριο.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*