Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το μισό εκατομμύριο έχουν φτάσει τα bans της Raven σε cheaters του Call of Duty: Warzone

*
Η μάχη κατά των cheaters στο Call of Duty: Warzone συνεχίζεται και η Raven Software ανακοίνωσε πως μέχρι σήμερα έχει αποβάλλει από το παιχνίδι της μισό εκατομμύριο παίκτες. Ο αγώνας αυτός του developer είναι μεγάλος, καθώς επηρεάζει τη συνολική εμπειρία και σίγουρα απογοητεύει όσους θέλουν να παίξουν και να διεκδικήσουν νίκες, βασιζόμενοι μόνο στις ικανότητές τους. Τον Φεβρουάριο, η Raven είχε διαγράψει 300.000 λογαριασμούς για cheating, ενώ πλέον φαίνεται ότι ο αριθμός μεγάλωσε. Στα τέλη της περασμένης εβδομάδας μάλιστα ανακοινώθηκε η αποβολή 30.000 λογαριασμό, φτάνοντας έτσι στο μισό εκατομμύριο. Για όσους δεν γνωρίζουν, η ομάδα έχει φτιάξει ένα ξεχωριστό team από ανθρώπους που παρακολουθούν τη δράση και κυνηγούν τους cheaters για να τους αποβάλλουν.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*