Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το μυστηριώδες The Red Door έκανε στην εμφάνισή του στο Microsoft Store

*
Τις τελευταίες ώρες μια μεγάλη ομάδα της κοινότητας των gamers έχει την απορία, τι είναι το The Red Door. Εμφανίστηκε στο Microsoft Store και υπάρχει η υποψία πως πρόκειται για το Call of Duty: Black Ops Cold War. Η δημοσίευση περιλαμβάνει μια μυστηριώδη φωτογραφία όπου απεικονίζεται μία κλειδαρότρυπα και η περιγραφή ρίχνει ακόμα περισσότερο λάδι στη φωτιά του μυστηρίου.

"Υπάρχουν περισσότερες από μία αλήθειες. Αν ψάχνετε απαντήσεις, ετοιμαστείτε να κάνετε ερωτήσεις για τα πάντα και να αποδεχτείτε πως τίποτα δεν θα είναι το ίδιο. Το The Red Door περιμένει, εσείς θα τολμήσετε να το διασχίσετε;".


Σύμφωνα με τη σελίδα, το The Red Door είναι ένα shooter της Activision, με μέγεθος 81,65GB, όμως δεν μπορείτε να το κατεβασετε δίχως έναν ειδικό κωδικό.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*