Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το νέο eSports portal “Paidia” έρχεται για να προασπίσει το δικαίωμα συμμετοχής όλων στα παιχνίδια

*
Η πλατφόρμα με τίτλο Paidia ξεκίνησε την beta της στις 10 Νοεμβρίου και παρότρυνε τα μέλη της να ενωθούν και μαζί να υιοθετήσουν και να προωθήσουν μία πιο ποιοτική και πολυμορφική κοινότητα στον χώρο του gaming.

Έπειτα από χρόνια κατά τα οποία ασκούνταν παρενόχληση μέσω του διαδικτύου σε γυναίκες και σε μειονοτικές ομάδες, πλέον η Paidia κάνει την είσοδό της στον χώρο ως μία επαναστατική πλατφόρμα για τα esports. Η πλατφόρμα δεν δέχεται κανενός είδους παρενόχληση και απαιτεί τα μέλη της να κάνουν το ίδιο μέσω του “ Paidia Pledge”, το οποίο αποδέχονται κατά την εγγραφή τους.

Με την κυκλοφορία της beta οι παίκτες μπορούν πλέον να βιώσουν την εμπειρία μίας κοινότητας που τους υποστηρίζει στο έπακρον.


Είναι γεγονός πως τα παιχνίδια φέρνουν κοντά τους ανθρώπους και παρέχουν πολλές όμορφες εμπειρίες. Ταυτόχρονα όμως κάποιες ομάδες ανθρώπων βιώνουν αρνητικές στιγμές λόγω της παρενόχλησης που δέχονται. Σύμφωνα με μία έρευνα του 2019, ο αριθμός αυτών των ανθρώπων άγγιξε το 65%.

Τώρα η Paidia στοχεύει στο να θέσει νέα και καλύτερα πρότυπα. Εστιάζει κυρίως στο να δημιουργήσει ένα ασφαλές περιβάλλον για όλα τα μέλη της ανεξαρτήτων φύλου. Προτεραιότητά είναι ο σεβασμός των μελών το οποίο κρίνεται ζωτικής σημασίας.



Η πλατφόρμα συνεργάζεται ήδη με την Xbox Canada, Razer Inc., και Women in Games (WIG). Ο συνδυασμός αυτός τοποθετεί ψηλά την Paidia και της δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσει μία ηγετική θέση στον κόσμο του gaming.

Οι παίκτες οι οποίοι θα δημιουργήσουν λογαριασμό στην ιστοσελίδα της Paidia θα μπορούν να εξερευνούν όλα τα events και τα επερχόμενα τουρνουά. Αρχικά τα νέα μέλη μπορούν να δοκιμάσουν δωρεάν την εφαρμογή για 60 ημέρες και έπειτα να συνεχίσουν την συνδρομή τους με κόστος 10 δολάρια τον μήνα.

Ταυτόχρονα οι παίκτες έχουν πρόσβαση σε μία μεγάλη βιβλιοθήκη γεμάτη με παιχνίδια όπως το Valorant και το Apex Legends καθώς και σε άρθρα, podcasts και audio books. Επιπλέον θα έχουν διαθέσιμα νέα και προσιτά αξεσουάρ gaming από τις εταιρείες με τις οποίες συνεργάζεται η Paidia όπως προϊόντα της Razer και Xbox Game Pass για το PC. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*