Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το νέο expansion του GTA Online θα σας βάλει πιο βαθιά στον υπόκοσμο

*
Το επερχόμενο expansion του GTA Online θα βάλει τους παίκτες ακόμα πιο βαθιά στον υπόκοσμο και τις δουλειές της νύχτας. Πιο συγκεκριμένα οι παίκτες θα διαχειρίζονται τα δικά τους νυχτερινά κλάμπ. Αυτό τον Ιούλιο, η νυχτερινή ζωή του Los Santos θα αποκτήσει νέα πνοή. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η πλήρης γκάμα των δυνατοτήτων που θα προσφέρει το εν λόγω add-on, με τη Rockstar να επιβεβαιώνει μέσω επίσημης ανακοίνωσης ότι θα μπορείτε να έχετε ανάμιξη σε οτιδήποτε έχει σχέση με το κλαμπ σας, από την επιλογή του προσωπικού, τη διακόσμηση και τις διαφημίσεις. Επιπλέον θα υπάρχουν χρηματικές ανταμοιβές. Μάλιστα όσο πιο πετυχημένη είναι η επιχείρησή σας, τόσο περισσότερο θα λειτουργεί ως βιτρίνα, επιτρέποντας τα παράλληλα κέρδη από παράνομες δραστηριότητες. Τέλος για να προσελκύσετε περισσότερους πελάτες, θα μπορείτε να προσλάβετε μουσικούς όπως οι Solomun, Tale Of Us, Dixon και The Black Madonna, ανεβάζοντας ταυτόχρονα το πρεστίζ του μαγαζιού σας. 

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • jack124
    • Νομίζω το έχουν παρακάνει λίγο με το GTA Online , κανονικά έπρεπε ήδη να είχαν ανακοινώσει το GTA 6

*