Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το νέο gameplay trailer του Total War: ROME Remastered δείχνει τις σαφείς βελτιώσεις

Η SEGA δημοσίευσε το πρώτο gameplay trailer του Total War: ROME Remastered, όπου και υπάρχουν εικόνες που δείχνουν τη διαφορά της νέας έκδοσης σε σχέση με την πρωτότυπη. Η επανέκδοση έχει στόχο να φέρει ξανά τα στοιχεία και τους μηχανισμούς του κλασικού game στη σημερινή εποχή, με σαφείς βελτιώσεις, τουλάχιστον στα της απεικόνισης. Η εταιρεία υποστηρίζει πως θα υπάρχουν υψηλής ανάλυσης textures και υποστήριξη για αρκετές σύγχρονες τεχνολογίες. Ακόμη, θα υπάρξουν και κάποιες αλλαγές στα του gameplay, καθώς και ένας νέος χάρτης τακτικής στις μάχες, heat maps και icon overlays. Μπορείτε να δείτε περισσότερα στον παρακάτω player, αναμένοντας την κυκλοφορία του game σε PC στις 29 Απριλίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*