Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το νέο trailer του AO Tennis 2 εστιάζει στο Career Mode του

*
Bigben και Big Ant Studios δημοσίευσαν το νέο trailer του AO Tennis 2, το οποίο και εστιάζει στο κομμάτι του Career Mode του τίτλου. Όπως φαίνεται λοιπόν, οι παίκτες θα μπορούν να ακολουθήσουν ένα πλούσιο σχετικό κομμάτι ιστορίας με πολλές προσθήκες και βελτιώσεις στο σύστημα reputation (φήμης), αλλά και να χρησιμοποιήσουν τον σχετικό editor που θα βρουν από το κεντρικό μενού. Οι σχέσεις με τον προπονητή και τον manager, αλλά και η συμμετοχή στις συνεντεύξεις Τύπου θα παίζουν το ρόλο τους, ενώ οι παίκτες θα μπορούν και να ακολουθήσουν ένα πολύ αυστηρό πρόγραμμα προπονήσεων για να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους στο γήπεδο.

Δείτε το νέο trailer τη συνέχεια του άρθρου και όσο περιμένετε την κυκλοφορία του AO Tennis 2 στις 20 Ιανουαρίου 2020 για PC, PS4, Xbox One και Nintendo Switch.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*