Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το νέο update του Call of Duty: Mobile φέρνει το Zombies mode στα κινητά

*
Το Call of Duty: Mobile τα πηγαίνει εξαιρετικά σε επίπεδο εγκαταστάσεων στα κινητά των χρηστών και η Activision φέρνει μέσω ενός νεότερου update νέο περιεχόμενο και το Zombies Mode. Οι παίκτες θα μπορούν να μπουν στο zombies mode για περιορισμένο χρονικό διάστημα μόλις φτάσουν στο level 5 και τα γεγονότα του mode λαμβάνουν χώρα στο Shi No Numa, το οποίο γνωρίσαμε για πρώτη φορά στο Call of Duty: World at War.

Υπάρχουν δύο διαφορετικοί τρόποι να παίξετε στο Zombies Mode: είτε το survival (που πρέπει να μείνετε ζωντανοί όσο περισσότερο γίνεται), είτε το Raid Mode, όπου και θα δείτε ορδές απέθαντων να έρχονται προς το μέρος σας, αλλά και τη μάχη με το boss που είναι γνωστό ως “The Abomination”.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*