Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το νέο update του Pokémon Go βελτιώνει το gym

*
Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου αναμένεται να διατεθεί το νέο update του Pokémon GO που θα βελτιώνει περαιτέρω το gym των Pokémons και όχι μόνο. Η νέα έκδοση του τίτλου θα διατεθεί σε συσκευές iOS και Android και θα φέρνει αλλαγές που εδώ και καιρό ζητούσαν οι παίκτες. Πιο συγκεκριμένα, θα μπορείτε να θεραπεύσετε το Pokémon σας ή να προστατεύσετε το γυμναστήριό σας ακόμα και αν είστε μακριά. Βέβαια, δεν θα μπορείτε να θεραπευτείτε το ίδιο, όμως θα μπορείτε να δίνεται berries στο Pokémon σας, ακόμα και αν το motivation meter είναι γεμάτο (ένας εύκολος τρόπος για να ξεφορτωθείτε όσα δεν χρειάζεστε με αντάλλαγμα τα πολυπόθητα Stardust). Τέλος, μια ακόμα σημαντική αλλαγή είναι η δυνατότητα να ελέγξετε σε ποιο γυμναστήριο είναι το Pokémon σας μέσω της αντίστοιχης stats screen.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*