Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το νέο update του Valorant επιτρέπει στους παίκτες να απενεργοποιήσουν το Riot Vanguard

*
To νέο σύστημα anti-cheat της Riot Games, το Vanguard, είναι μέχρι στιγμής απαραίτητο, ούτως ώστε να μπορούν οι παίκτες να παίξουν το Valorant, το νέο tactical shooter της εταιρείας. Το γεγονός αυτό, όμως, κίνησε υποψίες σχετικά με το πόσο παραμένουν προστατευμένα τα προσωπικά δεδομένα του κάθε παίκτη, μιας και η υποχρεωτική εγκατάσταση ενός νέου ανεξάρτητου software, μπορεί ομολογουμένως να θεωρηθεί ύποπτη από πολλούς.

Νωρίτερα μέσα στο μήνα, η Riot προσπάθησε να καθησυχάσει τους παίκτες μέσω ενός blog post, εξηγώντας πως ακριβώς δουλεύει το λογισμικό, ενώ τώρα αποφάσισε να κάνει μερικές αλλαγές για να απευθυνθεί άμεσα στο θέμα. Από σήμερα, θα υπάρχει ένα εικονίδιο που θα υποδεικνύει το πότε λειτουργεί το εν λόγω software. Πλέον, θα υπάρχει και η επιλογή να το απενεργοποιήσετε, ενέργεια η οποία απαιτεί επανεκκίνηση του συστήματος.


Και πάλι, βέβαια, δεν θα είναι εφικτό να παίξετε Valorant, για το χρονικό διάστημα που θα είναι απενεργοποιημένο το software, δεν θα χρειάζεται όμως να βρίσκεται εν ενεργεία ακόμα και κατά τη διάρκεια των υπόλοιπων δραστηριοτήτων σας. Με αυτό τον τρόπο, μπορούν να αποφευχθούν και τυχόν προβλήματα που δημιουργούνται εξαιτίας της ταυτόχρονης λειτουργίας του Vanguard και άλλων softwares.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*