Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το νέο διαφημιστικό του PS4 φέρνει κοντά παίκτες και χαρακτήρες και teaseάρει το Crash Bandicoot Worlds

*
Η νέα διαφήμιση του PS4 είναι εδώ και έρχεται με τίτλο “It’s Time to Play”, teaseάροντας και κάτι που μπορεί να είναι το Crash Bandicoot Worlds. Στο σύντομο σποτ, παίκτες συναντώνται στον ίδιο κόσμο με δημοφιλείς χαρακτήρες τίτλων της Sony και δημιουργείται έτσι ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα που μπορείτε να δείτε μέσα από τον παρακάτω player.



Ωστόσο κάποιοι εντόπισαν σε ένα στιγμιότυπο (όπου και παρουσιάζεται ο Crash να κάνει kart) με μία floating mask που δεν έχουμε ξαναδεί και μάλιστα ο Nicholas Kole (artist στην Toys For Bob) ανέβασε στο Twitter ένα σχετικό post που ρίχνει περισσότερο λάδι στη φωτιά. Ταυτόχρονα, ξεκίνησε να κυκλοφορεί στο εξωτερικό και η προώθηση της καμπάνιας, όπου ο Crash Bandicoot εμφανίζεται πρωταγωνιστής σε ένα λεωφορείο. Όπως εντόπισαν χρήστες του Reddit  πάντως, πρόκειται για ένα εντελώς νέο μοντέλο του χαρακτήρα που δεν έχει εμφανιστεί ακόμη σε game.



Όπως ήταν λογικό, ο leaker που έβγαλε στη δημοσιότητα πληροφορίες για τα Crash N’Sane Trilogy και Crash Team Racing remakes εμφανίστηκε και πάλι και με την ευκαιρία της…φασαρίας σημείωσε πως θα πρέπει να αναμένουμε ένα νέο παιχνίδι με τίτλο Crash Bandicoot Worlds μέσα στο 2020. Λέτε να δούμε κανένα διαφημιστικό στα Video Game Awards; 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*