Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το νεότερο update του PS5 θα σας ενημερώνει για το αν παίζετε το PS4 version ενός παιχνιδιού

*
Το καινούργιο software update του PlayStation 5 θα σας ενημερώνει για το αν παίζετε κάποιο παιχνίδι στην έκδοσή του για το PlayStation 4. Η σχετική ενημέρωση είναι ήδη διαθέσιμη και μπορείτε να την εγκαταστήσετε στην κονσόλα σας. Όταν κάποιο παιχνίδι του PlayStation 4 στη βιβλιοθήκη σας αποκτήσει την αναβάθμιση για το PlayStation 5, η κονσόλα θα σας ειδοποιεί και τότε θα μπορείτε να κατεβάσετε το current-gen version του.

Το νέο χαρακτηριστικό θα κάνει τα πράγματα λίγο πιο ξεκάθαρα αφού διάφοροι χρήστες έχουν δηλώσει πως κατέβασαν τη last-gen έκδοση ενός παιχνιδιού που διατίθεντο και για τις δύο κονσόλες (PS5 και PS4). Η λειτουργία του όμως περιορίζεται στα παιχνίδια που υποστηρίζουν δωρεάν τη σχετική αναβάθμιση από PS4 version σε PS5 version.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*