Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το χάος κυριαρχεί στο Apsulov: End of Gods (trailer)

Ο publisher Digerati και η developer Angry Demon Studio θα κυκλοφορήσουν το φουτουριστικό Viking horror game Apsulov: End of Gods για PlayStation 5, Xbox Series S, Xbox Series X, PlayStation 4, Xbox One και Nintendo Switch μέσα στο καλοκαίρι. Επιπλέον, η Perp Games θα επιμεληθεί τη διανομή των φυσικών εκδόσεων του τίτλου για PlayStation 5 και PlayStation 4, που θα περιλαμβάνουν το soundtrack (υπό μορφή download code) και το art book.

Οι άνθρωποι σκάβουν βαθιά κάτω από τη Γη για να αποφύγουν την οργή των θεών. Όμως ανακαλύπτουν κάτι που δεν πρέπει να έρθει στην επιφάνεια. Ούτε στη Midgard, ούτε σε οποιδήποτε άλλο βασίλειο του Yggdrasil. Ξυπνώντας καταλαβαίνετε ότι βρισκεστε σε ένα εργαστήριο που έχει αναλάβει να εξερευνήσει τους κόσμους του Yggdrasil. Κατά τη διάρκεια της περιπέτειας θα ταξιδέψετε σε έναν κόσμο όπου κυριαρχούν η τεχνολογία και τα μυθολογικά μνημεία, ενώ παράλληλα τα πάντα έχουν βυθιστεί στο χάος. Μέσα σε αυτή την κατάσταση θα πρέπει να βρείτε τον σκοπό και τον προορισμό σας.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*