Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το χαμένο τρόπαιο των The Game Awards για την ομάδα ανάπτυξης του Celeste εμφανίζεται στο eBay

Οι developers του Celeste ξαναβρήκαν το χαμένο τρόπαιο των The Game Awards στο eBay. Ο YouTuber PrestigeIsKey ο οποίος είναι μεγάλος θαυμαστής της εκπομπής βραβείων του Geoff Keighley και έψαχνε για ένα αντίγραφο του τροπαίου.



Αντιθέτως βρήκε το πραγματικό βραβείο στο eBay για 500 δολάρια. Ο πωλητής δήλωσε ότι το βραβείο "προήλθε από μία πηγή η οποία έκανε εκκαθάριση, ωστόσο άλλες πληροφορίες σχετικά με την προέλευση του τρόπαιου είναι άγνωστες.

Ο PrestigeKey έκανε προσφορά ύψους 375 δολαρίων και αυτή έγινε δεκτή. Όταν έφτασε στα χέρια του το τρόπαιο έλεγξε το κάτω μέρος του για να διαπιστώσει εάν ήταν το βραβείο για το Best Independent Game το οποίο κερδήθηκε από την ομάδα ανάπτυξη Extremely OK Games το 2018. Εν συνεχεία επικοινώνησε με την ομάδα για να ελέγξει εάν έχει χαθεί. Τελικά από ότι φαίνεται δεν είχαν λάβει ποτέ το βραβείο μετά την απονομή και μάλλον λόγω κακής συνεννόησης δεν τους στάλθηκε ποτέ. Ο PrestigeKey συμφώνησε να αποστείλει ο ίδιος το τρόπαιο με αντάλλαγμα η ομάδα να του στείλει πίσω τα λεφτά και μερικά αντίτυπα υπογεγραμμένα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*